Klima Nor fører monteringshanske tilpasset ventilasjonsbransjen.
★ Myk og elastisk, for krevende presisjonsarbeid
★ Puster godt, svært komfortabel, også over tid
★ Godt grep i vått og oljete miljø
★ 4 forskjellige størrelser
★ Lang, elastisk ribb gjør at hansken sitter godt

Lagervare hos Klima Nor AS 29,- + mva.

Vi kaster oss på Black Friday og gir deg gode priser på utvalgte produkter fredag den 23. november.

Nå kan du laste ned Klima Nor sin oppdaterte prisliste med spirorør og deler, oppheng og montasje, samt teknisk isolasjon på denne siden…

I takt med økende oppdragsmengde har Klima Nor vært så heldige å få Per Bjørnstad på laget. Per har lang erfaring fra transportbransjen og kunne sette seg inn i en ny Volvo FM330 på sin første dag. For våre kunder betyr det at vi fortsatt kan opprettholde rask levering og god service. Det går også rykter om at Per løper både rask og langt, og bytter ut vernesko med joggesko nesten hver efta. Vi ønsker Per velkommen.

17. – 19. OKTOBER 2018 er det VVS-DAGENE, Norges viktigste møteplass for miljø- og energiteknikk. Klima Nor er på plass og ønsker deg velkommen innom vår stand D05-08 i hall D.

Les mer

Klima Nor AS justerer opp gjeldende priser på teknisk utstyr med 3 prosent, med virkning fra 01.08 2018

Dette gjøres med bakgrunn i økte priser på våre handelsvarer.

Prisøkningen kan variere noe fra produkt til produkt på grunn av nødvendige korrigeringer i prisstrukturer.

Vi ber om forståelse for denne reguleringen og ser frem til et fortsatt godt samarbeid.

Vernesko fra Helly Hansen

Chelsea Evolution BOA-skoen kombinerer enestående komfort med en frisk design. BOA-lissesystemet gir en perfekt passform ved å vri på en knott.

Les mer

Klima Nor fører arbeidsstiger og trapper fra Zarges, som gir deg det beste fra profftrappene. Ekstra sikker profftrapp, svertefri aluminium, lav vekt, stor og sikker plattform med rekkverk og sklisikre trinn. Bra Arbeidsmiljøvalg.

Les mer

I forbindelse med ny grafisk profil, har Klima Nor startet arbeidet med å omprofilere alle kjøretøy. Først ut var VW Caddy.

Makita har vært en merkevare i Norge i mange år. I 2009 ble Makita  etablert med egen organisasjon og eget lager, lokalisert på Rud i Bærum.

Grunnlagt i 1915, har de siden den gang fokusert på å utvikle produkter som har god ergonomi, og tilfredstiller håndverkerens behov. Et godt ergonomisk verktøy er viktig for å kunne sikre en god komfort og kontroll i arbeidet. I tillegg til å produsere verktøy som er gode å bruke, fokuserer også Makita på miljø, og anvender lette Lithium-ion batterier med lang levetid i flere av sine produksjoner. Satsing på utvikling av verktøy drevet av Lithium-ion batterier er noe de kommer til å fortsette med, i tillegg til å utvikle skog- og hagemaskiner med taktsmotorer som følger strenge krav til utslipp.